Louis Derwa

Louis Derwa is advocaat bij de Balie van Brussel sinds 1989.

Hij heeft samengewerkt met Me Marc De Kock ( vorige Stafhouder van de Nederlandstalige Orde van advocaten van de Balie van Brussel), Bernard Remiche (leraar en advocaat bij Sybarius) et was partner bij het kantoor Riquier Derwa Sluse (huidig Iuris). Hij is partner bij L.in.K sinds 1 augustus 2016.

Louis is docent bij de Ecole Pratique des Hautes Etudes Commerciales (EPHEC). Hij is ook plaatsvervangend rechter bij de Rechtbank Koophandel van Brussel en scheidsrechter bij het Belgisch Arbitragehof voor Sport (BAS-CBAS).

Hij behandelt hoofdzakelijk commerciële (dagelijkse problemen van zelfstandige ondernemers en van de kleine en middelgrote ondernemingen : overdracht, conflicten, ondernemingen in moeilijkheden, gerechtelijke reorganisatie, enz.) en burgerlijke zaken (overeenkomsten).

Als oud-voetballer was hij vele jaren bestuurder van een voetbalclub en heeft hij gezeteld bij de Evocatiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Hij is ook advocaat van verschillende sportclubs, voetbalbonden en ondernemingen die betrekking hebben op sport waarvan hij de belangen verdedigt met een team van specialisten.

Ligne directe : +32(02) 318.25.61
Télécopie : +32(02) 318.66.07
E-Mail : l.derwa@linklaw.be
TVABTW BE: 0542.845.652.

l.derwa@linklaw.be